13 Şubat 2009 Cuma

saglıklı bir yaşam için sauna


Zayıflama ve Kilo Kontrolü sağlar...

Yine SunCare ısı sistemi ile derinden ısınan vücut hızlı yağ yakmaya başlar.Vücudumuzda yağ tabakası derinin yaklaşık 1 cm altından itibaren başlar.Klasik saunalarda sıcaklık derinin 0,5 - 1 cm altına işleyebilirken, SunCare`de ısı derinin 4 - 4,5 cm altına kadar etki ederek yağ hücrelerini rahatlıkla parçalayabilir.Bu sayede bir seansta 600 kalori yakabilirsiniz.Bu da normal bir insanın düzenli olarak SunCare`i kullanması durumunda ayda ortalama 3 - 5 kilo vermesini sağlayabilir.

Aşağıdaki tabloda yapılan yarım saat yapılan spor çeşitlerine göre yakılan kalori miktarını görebilirsiniz.SunCare`in sizin için ne denli önemli olduğunu bu tablo ile fark edeceksiniz. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi`nde yayınlanan yazıyı burayı tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Spor Yakılan Kalori
Maraton Koşusu 590
Yüzme 300
Koşu 300
Tenis 265
Bisiklet sürmek 225
Yürüyüş 150


Kalp Damar Sistemini Çalıştırır...

SunCare derin ısısı ile kan damarlarını genişletir.Bu sayede temiz kanın vücudun en uç noktalarına kadar rahatlıkla ulaşmasını sağlar.Hiper tansiyona karşı etkilidir.Kollesterolü düşürür. Kalp ve nabız atımını düzenler.Yarım saatlik bir SunCare kullanımı ile artan kan dolaşım hızı sayesinde kalbin ciddi ve programlı bir spor aktivitesindeki gibi düzenli çalışmasını sağlar.

Cildinize kaybettiği esnekliği geri kazandırır, güzellik verir...

Derinin altında biriken yağları, toksinleri, kimyasalları ve diğer zararlı maddeleri terleme ile dışarı atar. Bu sayede selülit, akne, egzema ve benzeri cilt rahatsızlıklarından kurtarır. Deriye esnekliğini ve yumuşaklığını geri kazandırır.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Kandaki kümelenmiş akyuvarları uyararak aktif olmalarını sağlar. Genel vücud sisteminin düzenli olarak çalışmasını da sağladığı için bağışıklığı güçlendirir. Derin ısı sistemi ile kış üşümelerini azaltır, soğuk alğınlığı durumlarında da oldukça etkilidir.

Ağrı Gidericidir...

Vücudun kendi ağrı kesicisi endorfinin salgılanmasını sağlar. Endorfin morfinin bin katı daha güçlü ve vücudun kendisi tarafından doğal olarak üretilen bir salgıdır. Bu sayede kas, kemik sisteminden ve eklemlerden kaynaklanan her tür ağrıyı giderir, sizi rahatlatır. Kireçlenme durumlarında da etkisini hızla görebileceğiniz bir sistemdir.

Rahatlamanızı ve Dinlenmenizi Sağlar...

SunCare kronik yorgunluk, stress, depresyon ve bitkinlik durumlarında etkisini hemen görebileceğiniz hızlı bir şekilde rahatlayableceğiniz bir sistemdir.

Gerçek bir yaşlanmayı engelleyici (Anti-aging) sistemidir...

Yukarda saydığımız tüm özellikleri ile iç organları, salgı bezlerini uyarır. Ve genl vücud yapısını tekrar düzenler.Erkeklerde erkeklik hormonunu, kadınlarda kadınlık hormonunu salgılattırır. Vücud üzerindeki yıpranmaları azaltarak yaşlanma etkilerini en aza indirir.

Kısacası bölgesel etkilerde bulunan basit anti-aging ürünlerine kıyasla tam bir anti-aging sistemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder